KWALITARIA WAGNERPLEIN

KWALITARIA WAGNERPLEIN Echt waar. Proef maar.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 577 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Wagnerplein. Meer weten? Ontdek meer

21 sep 2022 om 21:40 Het eten was goed warm en de bezorger super vriendelijk en behulpzaam. Hij herinnerde zich zelfs nog dat ik geopereerd ben aan mijn hand en nogal onhandig dingen aan moet pakken...echt super netjes
9 sep 2022 om 20:11 Dit keer was ie goed
18 aug 2022 om 16:37 Goede service Ze maken best goede eten. Ik kan zelf zeggen het beste van Tilburg Noord. Mannen ga zo door !!!!
14 aug 2022 om 20:56 Burger was totaal niet krokant, net of ik in een hap pindakaas met kruiden hapte... Ik heb niet eens gebeld om deze klacht te vertellen, is het niet waard. Zet geen vega opties op het menu als je het niet weet te maken #enkelmeegaanmetdetrend
6 aug 2022 om 8:48 the food was squshed. the croquet was so squashed it looked terrible
31 jul 2022 om 20:15 Ik vind het jammer dat er totaal niet wordt geluisterd naar de klant. Na 1,5uur wachten wil ik geen excuses aanhoren, maar gewoon zonder gedoe geholpen worden. Werk aan jullie klantenservice!
26 jul 2022 om 22:10 Voor het eerst friet stoof op het vlees.daar van is lekker van smaak en structuur. Heerlijk zacht gaar vlees. De frietjes zijn lekker knapperig. Dus in het kort waar voor je geld.
9 jul 2022 om 19:33 Fast delivery, but nothing amazing for the food.
3 jul 2022 om 21:14 Normaal altijd super tevreden maar de burger was niet gaar van binnen terwijl de extra bacon die ik had besteld amper gebakken was. En normaal altijd een wit broodje en nu een bruine. Dit keer was het helaas echt niet best maar normaal altijd goed et
29 jun 2022 om 21:24 Eten is zo als altijd erg lekker Bezorging was top
23 jun 2022 om 18:31 Lekker en snel bezorgd , bedankt
19 jun 2022 om 23:30 Helft v/d friet was 2x gebakken, 50% niet eetbaar Sito te lang/verkeerd gebakken, uien verbrand, niet eetbaar Kroket geplet bij vervoer (verkeerd verpakt) eerbaar door een rietje Kwa(nie)taria